Már Advent kezdetén megkezdődött a szereplések sorozata. December 3-án az első adventi gyertya gyújtása Pusztavámon
a mi szereplésünkkel kezdtük meg az adventi időszakot. De ezután sem telt kevésbé tartlmasan karácsonyvárásunk.

December 6-án, Mikulás napján Csókakőn, az Autifarmon voltunk mikulásozni, szerepelni.

December 8-án a Szociális Alapszolgáltatási Központban vártuk közösen a Mikulás jöttét sok hátrányos helyzetű gyerekkel, családdal, felnőttel.

December 13-án sok Bócás közösen elment a Móri Városi Kórház ápolási osztályára énekelni, szavalni, hogy egy kis karácsonyi hangulatot vigyenek az idősek, betegek számára.

December 16-án délelőtt a közös karácsonyozásunkon, felemelő hangulat keretében adtunk műsort  szülőknek, támogatóknak, a város vezetőinek. Nagyszerű délelőtt volt. A helyet ezúttal a Szociális Alapszolgáltatási Központ biztosította.

Délután pedig a Kórusok Karácsonyi Koncertjén szerepeltünk, majd csodás ajándékot hallgattunk meg közösen, a For You acapella együttes műsorát. December 17-én délután a hagyományossá vált vásáron is jelen voltunk kis műsorral is.

December 20-án Székesfehérváron, a Művese Kezelő Állomáson adtuk ajándékba karácsonyi műsorunkat betegnek, orvosnak, nővérnek egyaránt.

December 22-én sem pihentünk, a Fúvós Zenekar Karácsonyi Koncertjén vehettük át a harmadik adventi vásáron a Bice-Bócák javára gyűjtött összeget. Hálásan köszönünk minden adományt.

Az év utolsó napja előtt, december 30-án fergeteges előszilveszteri bulink volt a köziházban, ahol lezártuk az évet, és megünnepeltük azt a sok csodát, amit idén kaptunk.

Mindeközben játszóházak, illetve vásározások zajlottak nem kevés résztvevővel…
Bátran kimondhatjuk, tényleg „emberesre” sikerült a december!

Mindenkinek köszönet és hála!